Ακόμα δεν ξεκίνησε η χειμερινή σεζόν και ήδη οι πρώτες ευχάριστες και νόστιμες εκπλήξεις ανακοινώθηκαν. Η αεικίνητη ομάδα του The Clumsies για άλλη μια φορά μας αναστατώνει ευχάριστα, ανακοινώνοντας το “The Sandwich Project” που θα νοστιμίζει τα Σαββατοκύριακα μας από τις 17 Σεπτεμβρίου.

IMG_5822

Τι ακριβώς είναι αυτό το The Sandwich Project; Η νέα συνεργασία της ομάδας του γνωστού bar με τον διεθνούς φήμης Γάλλο chef Jean Charles Metayer, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του Sebastien δεν θα σερβίρουν υψηλή γαλλική κουζίνα αλλά σάντουιτς, που θα στέκονται στο ύψος των cocktails!

metayer

Έτσι, κάθε Σάββατο και Κυριακή στο brunch, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε έξι ειδών σάντουιτς με την προσωπική σφραγίδα του Jean Charles και του αδερφού του, που έχει αναλάβει ο ίδιος την παρασκευή των ψωμιών. Beef Stew “Bourguignon”, Mille Feuilles Vegi και Pork Belly είναι μερικές από τις επιλογές, οι οποίες θα συνοδεύονται φυσικά είτε με τηγανητές πατάτες είτε με πρασινάδα για εκείνους που θα θελήσουν κάτι με λιγότερες θερμίδες. Το μενού όμως θα έχει και dumplings, bao buns και διάφορες άλλες guilty pleasures! Περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε, σύντομα δηλαδή!

info
Πραξιτέλους 30, Αθήνα, τηλ. 210 3232682. Το brunch σερβίρεται κάθε Σάββατο & Κυριακή 11:00-18:00.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr