Σού αρέσει να πίνεις τζιν τόνικ και να ταξιδεύεις; Σού βρήκαμε την τέλεια δουλειά σε μπαρ στο Σόχο του Λονδίνου!

Η δουλειά προσφέρεται από την εταιρεία που παρασκευάζει το τζιν Bombay Sapphire και το Inception Group, που ψάχνουν ένα διεθνή πρεσβευτή για τα προϊόντα τους. Η θέση δημιουργήθηκε για το λανσάρισμα του νέου μπαρ, «Mr Fogg’s Society of Exploration», εμπνευσμένου από τον Φιλέα Φογκ, ήρωα του βιβλίου του Ιουλίου Βερν.

Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μέσω της ιστοσελίδας του Mr Foggs, όπου οι υποψήφιοι καλούνται μέχρι τις 27 Αυγούστου να αναρτήσουν ένα βίντεο στο οποίο θα εξηγούν γιατί είναι ιδανικοί για τη δουλειά. Οι λίγοι τυχεροί που θα προσληφθούν θα ταξιδέψουν στο Μουμπάι, το Χονγκ Κονγκ, το Σαν Φραντσίσκο, τη Νέα Υόρκη και τη Λισαβόνα το διάστημα Αυγούστου – Νοεμβρίου.

Καλό θα είναι βέβαια να δώσουν προσοχή στην κατανάλωση τζιν, καθώς θα πρέπει να καταγράφουν το ταξίδι τους και να δημοσιεύουν φωτογραφίες και βίντεο σε κοινωνικά δίκτυα και blog. Επίσης, θα πρέπει να μαζεύουν βότανα και άλλα συστατικά που θα βρουν στο ταξίδι ώστε όταν επιστρέψουν στο Λονδίνο να δημιουργήσουν το δικό τους κοκτέιλ. Επιπλέον, κάθε φορά που θα επιστρέφουν στο μπαρ θα παίρνουν δώρο κι ένα κοκτέιλ για το σπίτι.

Πάντως, ενώ η δουλειά ακούγεται ιδανική, μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το ύψος του μισθού, ενώ πέραν της αγάπης στο τζιν και τα ταξίδια, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν δεξιότητες στη φωτογραφία και το γράψιμο καθώς και μια αξιοσημείωτη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr