Βρετανική εταιρεία προσλαμβάνει «Υπεύθυνο Γεύσεων» ο οποίος θα ταξιδεύει σε διάφορες χώρες του κόσμου, με όλα τα έξοδα πληρωμένα συν μισθό £50,000 (ή περί τα 59.000€), με στόχο να ανακαλύπτει νέες γεύσεις.

Πρόκειται για την εταιρεία Vibrant Vegan Co., που ειδικεύεται στην παρασκευή έτοιμων γευμάτων -vegan όπως καταλαβαίνετε και από το όνομα της εταιρείας-, τα οποία παραδίδονται κατεψυγμένα στο σπίτι, για να έχει κάποιος μία έτοιμη λύση για τα καθημερινά γεύματα, η οποία βασίζεται και σε θρεπτικά και υγιεινά υλικά. Μάλιστα, τα πιάτα τους είναι εμπνευσμένα από τις κουζίνες όλου του κόσμου, με πολλά ethnic υλικά και έτσι εξηγείται γιατί θέλουν να προσλάβουν κάποιον ο οποίος θα τους βρίσκει νέες προτάσεις από διάφορες χώρες του κόσμου.

Ένα ακόμη στοιχείο που τους κάνει να ξεχωρίζουν δε, είναι ότι στηρίζουν παιδιά σε ανάγκη. Για αυτό, κάθε φορά που κάποιος αγοράζει ένα από τα γεύματα τους, εκείνοι δωρίζουν άλλο ένα σε παιδιά που βρίσκονται σε εμπόλεμες ζώνες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vibrant Vegan Co (@vibrantveganco) στις

Επιστρέφοντας στα χαρακτηριστικά της αγγελίας τώρα, η Vibrant Vegan Co. αναζητάει Υπεύθυνο Γεύσεων, ο οποίος θα πρέπει να πραγματοποιεί ταξίδια διάρκειας 4 μηνών σε χώρες όπως η Ινδία, η Κίνα, η Τουρκία, η Χιλή, το Μεξικό και η Ιαπωνία, με στόχο να εξερευνεί, να ανακαλύπτει και να δοκιμάζει φυτικά υλικά και στη συνέχεια να δίνει feedback στην εταιρεία, καθώς και να δημιουργεί τις προϋποθέσεις συνεργασίας με προμηθευτές σε εκείνες τις χώρες ώστε να τους προμηθεύουν με τα υλικά που θέλουν.

Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να είναι vegans, ωστόσο θα πρέπει να είναι έμπειροι γευσιγνώστες, με τουλάχιστον 3ετή προϋπηρεσία στον τομέα των τροφίμων ή ως σεφ, για να μπορούν να εκτιμήσουν και να αξιολογήσουν τα εξωτικά υλικά και τις συνταγές που θα δοκιμάζουν. Επιπλέον, όποιος προσληφθεί θα πρέπει να εργάζεται έως 35 ώρες την εβδομάδα, ενώ εκτός από τον μισθό που αναφέραμε παραπάνω δικαιούται και 28 ημέρες άδεια ετησίως. Όσο για τα έξοδο του -εισιτήρια, διαμονή και διατροφή- θα είναι όλα καλυμμένα από την εταιρεία.

Τέλος, οι πρώτοι επιλαχόντες θα περάσουν από συνέντευξη και πλήρη έλεγχο του ιστορικού τους, ενώ θα κληθούν να δώσουν και ένα είδος εξετάσεων, για να διαπιστώσουν σε τι επίπεδο βρίσκεται η γευστική τους παλέτα.

info
Μπορείτε να δείτε την αγγελία και αν το επιθυμείτε να κάνετε αίτηση, στην ιστοσελίδα της εταιρείας: https://vibrantvegan.co.uk/job-application

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr