H διεξαγωγή της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2020 ακυρώνεται οριστικά λόγω των εξελίξεων της εξάπλωσης του κορωνοϊου τόσο στην χώρα μας όσο και διεθνώς και ανανεώνει το ραντεβού της με εκθέτες και επισκέπτες για τις 20-22 Μαρτίου 2021.

Η Ελληνική Κυβέρνηση -λόγω της πανδημίας COVID-19- αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των εταιρειών οργάνωσης εκθέσεων, καθώς και των Εκθεσιακών και Συνεδριακών χώρων. Παράλληλα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού είναι ήδη σε ισχύ μια σειρά αυστηρών μέτρων, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς (απαγόρευση μετακινήσεων, κλείσιμο ξενοδοχείων, απαγόρευση ταξιδιών από και προς το εξωτερικό, υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών όλων όσοι εισέρχονται στη χώρα κ.λπ.).

Με δεδομένο ότι τα παραπάνω μέτρα βαίνουν συνεχώς κλιμακούμενα και η παράτασή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν βέβαιη, καθιστούν αντικειμενικά αδύνατη την προετοιμασία και την επιτυχή διοργάνωση της έκθεσης κατά τις ημερομηνίες 16-18 Μαΐου (μετά τη μεταφορά της από τις αρχικές της ημερομηνίες 7-9 Μαρτίου 2020).

Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.A. Ευρώπη θα είναι και πάλι κοντά στους εκθέτες και επισκέπτες της από 20 έως 22 Μαρτίου 2021.