Η άνοιξη έφτασε πλέον για τα καλά και λίγο πριν βάλουμε τις εξορμήσεις στα νησιά στο εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα, το Poseidonion Grand Hotel μας δίνει ένα ακόμη καλό λόγο να πάμε Σπέτσες, εγκαινιάζοντας μια δυνατή συνεργασία με το διάσημο bar του κέντρου, το Gin Joint.

STG_3496

Η ομάδα του Gin Joint επιμελείται φέτος τη λίστα των cocktails του εμβληματικού ξενοδοχείου των Σπετσών, με τους επισκέπτες του cocktail bar και των εστιατορίων του να απολαμβάνουν μοναδικά ποτά, που απογειώνουν τη διάθεση. Μάλιστα, εμείς πήραμε μια πρώτη γεύση στο πάρτι που διοργάνωσε πρόσφατα το ξενοδοχείο στο Gin Joint, επιβεβαιώνοντας μία ακόμη φορά πόσο τέλεια είναι τα cocktails τους.

STG_3119

Πέρα από τη συνεργασία με το γνωστό αθηναϊκό bar, το Poseidonion επιφυλάσσει και άλλες νόστιμες εκπλήξεις στους επισκέπτες του. Από τις 8 Απριλίου λοιπόν, που το ξενοδοχείο ανοίγει και επίσημα τις πόρτες του για τη νέα σεζόν, ο σεφ Σταμάτης Μαρμαρινός ετοιμάζει πιάτα που υμνούν τις γεύσεις της σπιτικής κουζίνας, εξετάζοντάς τες όμως υπό νέο πρίσμα. Αγαπημένα πιάτα που φέρουν μνήμες από οικογενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές, αποδομούνται και δίνουν νέες γαστρονομικές προτάσεις, εκτελεσμένες μάλιστα με μοντέρνες τεχνικές.

Στα συν και ότι φέτος υπάρχει η δυνατότητα να επισκεφθούμε το μποστάνι του ξενοδοχείου και να γνωρίσουμε από κοντά τις πρώτες ύλες των πιάτων. Σημειώστε ότι όσοι περιηγηθούν στο μποστάνι, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν με την παρέα τους μοναδικές δημιουργίες του σεφ, στο φυσικό αυτό σκηνικό και με μαγευτική θέα.

info
Poseidonion Grand Hotel, Ντάπια, Σπέτσες, τηλ. , www.poseidonion.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr