Τα organic bistro nice n easy έλαβαν την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου το βραβείο του National Champion από την RSΜ Ελλάδος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρετανίδας πρέσβειρας κυρίας Kate Smith. Συνολικά 38 ελληνικές εταιρείες αναδείχθηκαν Εθνικοί Πρωταθλητές στον μεγαλύτερο διεθνή επιχειρηματικό διαγωνισμό των European Business Awards (EBA) 2016/2017 που γίνονται σε ετήσια βάση υπό την αιγίδα της RSM.

rsm-ba-grouphoto-1__medium

Το βραβείο για τη διάκριση των nice n easy στην κατηγορία Entrepreneur of the Year των EBA 2016/2017 sponsored by RSM, παρέλαβε ο κ. Δημήτρης Χριστοστοφορίδης, συνιδιοκτήτης των αγαπημένων bistro.

Η σημαντική αυτή διάκριση των nice n easy οφείλεται στο οξυδερκές επιχειρηματικό πνεύμα των ιδιοκτητών τους και στο γεγονός ότι το brand κατάφερε να διατηρήσει αλλά και να αυξήσει τη δημοτικότητά του ακόμα και εν καιρώ οικονομικής κρίσης.

Για να προκριθούν τα nice n easy στην επόμενη φάση των European Business Awards και να κατακτήσουν το τίτλο του Entrepreneur of the Year σε ευρωπαϊκό επίπεδο, εκτός από την βαθμολογία της κριτικής Επιτροπής χρειάζεται να έχουν και την στήριξη του κοινού μέσα από την on line ψηφοφορία που πραγματοποιείται στο διαδίκτυο.

Διαδικασία online ψηφοφορίας
1. Πατήστε στο link που θα βρείτε ΕΔΩ 
2. Συμπληρώστε το e-mail σας και πατήστε το κουμπί vote
3. Πατήστε το link που θα λάβετε στο e-mail σας για να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας

Δείτε επίσης
Διάκριση για τον όμιλο Nice n Easy στα European Business Awards
Νέα, θεϊκή άφιξη στη Μύκονο δια χειρός Nice n Easy

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr