Η αλήθεια είναι πως πολλά μπορεί να απολαύσει κάποιος κατά τη διάρκεια μιας πτήσης, ωστόσο, γνωστή αεροπορική εταιρεία λανσάρει μία ξεχωριστή πρόταση για σερβίρισμα καφέ. Η Air New Zealand δημιουργεί μια νέα εμπειρία στους επιβάτες της, προσφέροντας καφέ σε μία μπισκοτένια, βρώσιμη κούπα.

Πιο συγκεκριμένα, ο εθνικός αερομεταφορέας της Νέας Ζηλανδίας προσπαθώντας να υιοθετήσει μια πιο «πράσινη» φιλοσοφία στις πτήσεις του ξεκίνησε δοκιμαστικά να προσφέρει στους επιβάτες τον καφέ σε βρώσιμα coffee cups, φτιαγμένα από μπισκότο με γεύση βανίλιας. Έτσι, λοιπόν τελειώνοντας τον καφέ μπορείτε να φάτε το φλιτζάνι ή καθώς πίνετε τον καφέ σας, μπορείτε να δαγκώνετε και ένα κομμάτι από το φλιτζάνι-μπισκότο της εταιρείας Twiιce.

Ωστόσο, κάποιοι έχουν ανησυχίες σχετικά με τις συγκεκριμένες κούπες, όπως γράφουν στοTwitter. Μάλιστα, επισημαίνουν πως δεν είναι vegan τα φλιτζάνια, καθώς περιέχουν αβγά, ενώ η Twiice είπε ότι τα φλιτζάνια περιέχουν επίσης γλουτένη και ίσως ίχνη από καρύδια και γαλακτοκομικά προϊόντα. Πέρα όμως από τις πιο ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις κάποιων λίγων η κίνηση αυτή φαίνεται να αρέσει στους περισσότερους πελάτες, ενώ ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος θα είναι ιδιαίτερα θετικός. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, πως ο αριθμός των φλιτζανιών μιας χρήσης που χρησιμοποιούνται μόνο στη Βρετανία ανέρχονται σε 2,5 δις το χρόνο, ενώ μόλις το 0,25% αυτών ανακυκλώνεται.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr