Η περίοδος του τρύγου και του πατήματος των σταφυλιών από τον αμπελώνα του αρχοντικού Kinsterna ολοκληρώνεται σε εορταστική ατμόσφαιρα με μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο βραβευμένος με 2 αστέρια Michelin, σεφ Αρνό Μπινιόν, σε συνέχεια της πρόσφατης επιτυχημένης επίσκεψής του, θα προσφέρει και πάλι στους επισκέπτες του Kinsterna ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού γευσιγνωσίας που στηρίζεται στο όραμά του και τα ποιοτικά φρέσκα υλικά. Αυτή τη φορά τα πιάτα του Μπινιόν συνδυάζονται με επιλεγμένες ετικέτες από το κτήμα Semeli, μια από τις κορυφαίες ελληνικές οινοποιητικές μονάδες. Το food & wine pairing dinner θα περιλαμβάνει 7 πιάτα και 6 διαφορετικά κρασιά.

Το Kinsterna έχει σχεδιάσει μια μοναδική πρόταση διαμονής, ενώ θα προσφέρει το 20% των συνολικών εσόδων της εκδήλωσης για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Μολάων. Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Kinsterna με συχνές δωρεές, για την τεχνική αποκατάσταση του κτιρίου και την αγορά υγειονομικού υλικού. Οι συμμετέχοντες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν περαιτέρω σε αυτή την προσπάθεια, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τη δωρεά τους, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

info
Kinsterna Hotel, Άγιος Στέφανος, Μονεμβασιά, Τηλ.: 27320 66300, kinsternahotel.gr, info@kinsternahotel.gr

Δείτε επίσης

Kinsterna: Επανεκκίνηση για το βυζαντινό αρχοντικό της Μονεμβασιάς

Kinsterna: Μια «farmbulous» γαστρονομική εμπειρία διαμονής

Φθινοπωρινή απόδραση στη Μονεμβασιά

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr