Ενάμιση χρόνο από την πρώτη ανακοίνωση έναρξης του 4ετούς Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Μια ελπίδα γεννιέται!», η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ, με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει τη γέννηση των πρώτων 20 μωρών της στα 90 απομακρυσμένα χωριά που η εταιρεία έχει υιοθετήσει, στις Περιφερειακές Ενότητες Άρτας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Φθιώτιδας και Εύβοιας.

Συγκεκριμένα, η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε. σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «HOPEgenesis» στηρίζει στις περιοχές αυτές τις γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν μητέρες, καλύπτοντας όλα τα έξοδα προγεννητικού ελέγχου, τοκετού, μετακινήσεων και φιλοξενίας. Επιπλέον, καλύπτει τις ανάγκες σε βρεφικές τροφές των μωρών που γεννιούνται μέσω του Προγράμματος, για τα δύο πρώτα τους χρόνια.

Τα μωράκια που γεννήθηκαν διαμένουν στους Δήμους: Καρπενησίου (9), Κεντρικών Τζουμέρκων (5), Λαμιέων (2), Μακρακώμης (3) και Καρύστου (1).

Σημειώνεται, πως μέχρι σήμερα η ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε., έχει διαθέσει για ανάγκες διατροφής τους, 25.000 γεύματα βρεφικού γάλατος και 5.000 γεύματα βρεφικής κρέμας. Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος, η εταιρεία έχει πραγματοποιήσει 5 οδοιπορικά στους Κεντρικούς Δήμους των περιοχών υιοθεσίας, για την κατ’ ιδίαν ενημέρωση των κατοίκων και των τοπικών φορέων, στο πλαίσιο τοπικών εκδηλώσεων.

Τέλος, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Μια ελπίδα γεννιέται!» στο www.jotis-miaelpidagennietai.gr.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr