Μετά την επιτυχία που είχαν πριν δύο χρόνια τα «tipakia» στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Ζωή μας καλύτερα» από τα My market, ήρθαν τα «tipάκια στο τσακ μαμ»! Πρόκειται για μικρά και εύκολα βίντεο συνταγών μέσης διάρκειας 1 λεπτού, τα οποία επικοινωνούνται από όλα τα κοινωνικά δίκτυα και την ιστοσελίδα της αλυσίδας.

Ακολουθώντας το σύγχρονο – γρήγορο ρυθμό και τρόπο ζωής, με τα «tipάκια στο τσακ μαμ» η My Market βοηθά τους καταναλωτές της να εξελίξουν τις μαγειρικές τους ικανότητες και τις γευστικές τους εμπειρίες με έξυπνες, γρήγορες και εύκολες προτάσεις συνταγών, που τις κάνει ακόμη πιο εύκολες και διασκεδαστικές ο τρόπος που παρουσιάζονται!

Οι συνταγές είναι ευχάριστες, πρωτότυπες, μοντέρνες και δεν κουράζουν με πολύπλοκες οδηγίες και διαδικασίες. Τα υλικά καταγράφονται και δεν εκφωνούνται και τα βίντεο είναι εύληπτα και απόλυτα κατανοητά. Παράλληλα, όλες οι συνταγές είναι καταγεγραμμένες και στην ιστοσελίδα της αλυσίδας με γραπτή περιγραφή των υλικών και της διαδικασίας παρασκευής, έτσι ώστε να μπορεί κάποιος να το διαβάσει όσες φορές θέλει ή να το τυπώσει και να το έχει στο αρχείο του.

Περισσότερα: http://www.mymarket.gr/I-zoi-mas-kalitera/tipakiastotsakmam.aspx

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr