Η ξεχωριστή φέτα Ήπειρος με 40% λιγότερο αλάτι (από ομοειδή προϊόντα) ξεχώρισε στα φετινά International Cheese Awards, έναν από τους παλαιότερους και πιο σημαντικούς σχετικούς θεσμούς παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, αναδείχθηκε ως ένα από τα καλύτερα νέα γαλακτοκομικά προϊόντα που πωλούνται αυτή τη στιγμή στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και, ταυτόχρονα, κατέκτησε το χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Τυριά με οφέλη για την υγεία»!

IMG2

Η τεχνογνωσία, η τεχνολογία και η άρτια εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής της εταιρείας, σε συνδυασμό με την έμπνευση, το μεράκι και την αφοσίωση των ανθρώπων της, οδήγησαν σε αυτές τις 2 βραβεύσεις για την φέτα Ήπειρος με 40% λιγότερο αλάτι. Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη φέτα, με τη μεστή και αυθεντική γεύση, παράγεται με 100% φυσικό τρόπο από αιγοπρόβειο γάλα, έχοντας όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που την καθιστούν τυρί Π.Ο.Π..

Όσο για τα International Cheese Awards (www.internationalcheeseawards.co.uk), που διεξάγονται κάθε χρόνο στο Nantwich της Αγγλίας -στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής- έχουν ιστορία 114 ετών και στηρίζονται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr