Ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας στο χώρο των τροφίμων και ποτών απέσπασαν οι σοκολάτες Γιώτης “Sweet & Balance Bitter” και “Sweet & Balance γάλακτος”.

Πρόκειται για το Superior Taste Award (Βραβείο Ανώτατης Γεύσης) του παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού International Taste & Quality Institute Awards – ΙΤQI.

Οι Σοκολάτες Sweet & Balance της Γιώτης αποτελούν ιδανική λύση για όσους προσέχουν τη διατροφή τους, καθώς δεν περιέχουν ζάχαρη αλλά φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Stevia. Επιπλέον, η bitter σοκολάτα είναι εμπλουτισμένη με φυτικές ίνες και η σοκολάτα γάλακτος είναι χωρίς λακτόζη.

KOUVERTOURA_S&BeditedSOKOLATA_GALAKTOS_S&B 2edited

Οι σοκολάτες Sweet & Balance Γιώτης ανήκουν στην ολοκληρωμένη σειρά επιδορπίων Sweet & Balance, που προσφέρει μεγάλη γκάμα επιλογών χωρίς ζάχαρη, αλλά με φυσικό γλυκαντικό από το φυτό Stevia, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, φυτικές ίνες, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά.

Σημειώστε ότι ο Διεθνής Οργανισμός Γεύσης και Ποιότητας (International Taste & Quality Institute – iTQi) είναι o κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, με κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας. Η αξιολόγηση των προϊόντων τροφίμων γίνεται από αναγνωρισμένους ανώτερους σεφ, μέλη των 12 πιο έγκυρων ευρωπαϊκών εδεσματολογικών οργανισμών.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr