Το εστιατόριο Hell’s Kitchen του Γκόρντον Ράμσεϊ στο Λας Βέγκς έγινε πραγματική «κόλαση» για δύο πελάτες του, όταν κάηκαν από το φλεγόμενο ποτό που είχαν παραγγείλει.

A post shared by Scott Steepleton (@scottsteepleton) on

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Las Vegan Review-Journal οι δύο άτυχοι πελάτες, είχαν παραγγείλει το γνωστό tiki-style cocktail, Rum Donkey, με Cruzan Single Barrel Rum, λικέρ falernum, καστανή ζάχαρη, τζιντζιμπίρα, και φρούτο του πάθους. Μετά το τραγικό συμβάν, όπου οι άνθρωποι υπέστησαν εγκαύματα και μάλιστα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, το κατάστημα αποφάσισε να αφαιρέσει το ποτό από τον κατάλογο. «Αυτό το ιδιαίτερο ποτό που σερβίρεται στο Hell’s Kitchen, σερβίρεται και στα πιο εκλεκτά εστιατόρια παγκοσμίως χωρίς να έχει προκαλέσει ποτέ κάποιο ατύχημα. Αλλά για μέγιστη ασφάλεια, το Hell’s Kitchen αφαίρεσε το ποτό από το μενού του», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Ceasers Entertainment, της εταιρίας πίσω από το ξενοδοχείο όπου στεγάζεται το εστιατόριο.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης ότι και η εταιρία και το εστιατόριο ανησυχούν για τους τραυματισμένους πελάτες και ελπίζουν για τη γρήγορη ανάρρωσή τους.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr