Ένα από τα ελληνικά ελαιόλαδα που τα τελευταία χρόνια λαμβάνουν σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς, με ιθύνων νου τον εξαιρετικά δραστήριο κο Ιωάννη Καμπούρη, συμπεριέλαβε στην εκτενή πλέον λίστα με τις βραβεύσεις του, μία ακόμα κορυφαία αναγνώριση της εξαιρετικής του ποιότητας στην παγκόσμια κατάταξη «EVOO World Ranking».

Ο κατάλογος Evoo World Ranking 2018 περιλαμβάνει τα ελαιόλαδα που βραβεύτηκαν σε διεθνείς διαγωνισμούς για την ποιότητά τους. Στην παγκόσμια κατάταξη των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων το E-LA-WON τιμήθηκε με την διάκριση «EVOO of the year 2018». Τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά από δοκιμή 9.522 δειγμάτων από 30 ελαιοπαραγωγικές χώρες από ειδικούς και αναγνωρισμένους γευσιγνώστες ενώ η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση μετά τη χρυσή βράβευση της Νέας Υόρκης και την απονομή «World’s Best Olive Oils for 2018». Τέτοιου τύπου διακρίσεις είναι κάθε άλλο παρά αμελητέες δεδομένου ότι είναι ενδεικτικές της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού ελαιολάδου στη διεθνή αγορά.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κατάταξη δημιουργήθηκε για να προωθεί στους καταναλωτές τα πιο βραβευμένα ελαιόλαδα στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη περί τους 30 επίσημους διαγωνισμούς ποιότητας και οι απονομές αφορούν όσα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα υπερβαίνουν τους 160 πόντους.

Όπως αναφέρει ο CEO της εταιρείας Ιωάννης Καμπούρης «η E-LA-WON σε πείσμα των καιρών και μέσα σε δυσοίωνες συνθήκες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύει προϊόντα και να δοκιμάζεται στο παγκόσμιο ανταγωνιστικό περιβάλλον με χαρακτήρα και να αποδεικνύει “μέταλλο νικητή” στις αγορές του κόσμου. Τα 50 και πλέον μετάλλια κοσμούν την πραγματική προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων της εταιρείας μας, η οποία δεν παύει να δημιουργεί και να αναπτύσσει παράλληλα και νέα προϊόντα, όπως μονοποικιλιακά GMO Free μέλια, ελληνικά Pesto καθώς και new luxury σαπούνια».

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr