Μπορεί η αλυσίδα εστιατορίων Nando’s να μας απασχόλησαν πρόσφατα με μία αρνητική είδηση, ωστόσο το εστιατόριο της Γλασκώβης επιφύλασσε μία καλή έκπληξη για την περίοδο των γιορτών.

We are planning on opening on Christmas Day to feed some of Glasgow’s many homeless. We’d love to be able to give them…

Posted by Nando's Glasgow Waterloo Street on Friday, November 1, 2019

Ειδικότερα, στο λογαριασμό του εστιατορίου στο Facebook ανακοινώθηκε ότι πρόκειται να μείνουν ανοιχτά την ημέρα των Χριστουγέννων ώστε να σερβίρουν δωρεάν γεύματα σε αστέγους. Παράλληλα, κάλεσαν τον κόσμο να προσφέρει εθελοντικά τη βοήθεια του, χαρίζοντας ρούχα, καπέλα, γάντια, κασκόλ και είδη υγιεινής ώστε να προσφερθούν στους αστέγους για να μπορούν να ζεσταθούν όσο βρίσκονται στους δρόμους. «Οτιδήποτε μπορείτε να προσφέρετε θα βοηθήσει ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε σε αυτούς τους ανθρώπους λίγη χαρά τη μέρα των Χριστουγέννων», έγραψαν χαρακτηριστικά.

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, το post έχει ήδη 7.000 likes, 15.000 κοινοποιήσεις και εκατοντάδες σχόλια. Από το εστιατόριο έχει ανακοινωθεί ότι μόλις δημοσιεύτηκε ξεκίνησαν να λαμβάνουν δωρεές σε είδος από εθελοντές, που ανταποκρίνονται θετικά σε αυτή την κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr