O Ντέρλιν Νιούγουεϊ είναι ένα «αλλιώτικο» delivery boy, καθώς είναι 89 ετών.

Μάλιστα, ο 89χρονος εργάζεται 30 ώρες την εβδομάδα ως διανομέας πίτσας στην αλυσίδα Papa Johns Pizza, στη Γιούτα (Πολιτεία των ΗΠΑ) προκειμένου να μπορεί να καλύψει τα έξοδα του, αφού η σύνταξη δεν τού φτάνει. Ένας από τους σταθερούς πελάτες του, ο Κάρλος Βαλδέζ, άρχισε να βιντεοσκοπεί τις παραδόσεις του Νιούγεϊ και να τις μοιράζεται στο TikTok.

Ο 89χρονος άρχισε να γίνεται γνωστός με την φράση που έλεγε στις παραδόσεις του: «Γεια σας, θα θέλατε πίτσα;». Φυσικά, η δημοφιλία του άρχισε να ανεβαίνει. «Είναι τρελό. Όλοι τον αγαπούν» είπε ο Βαλδέζ, λέγοντας ακόμη πως πολλοί από τους οπαδούς του σχολίασαν την απογοήτευσή τους για το γεγονός ότι ο Νιούγουεϊ έπρεπε να εργάζεται σε αυτήν την ηλικία.

Έτσι, ο Βαλδέζ σκέφτηκε να συγκεντρώσει χρήματα σε συνεργασία με τους ακόλουθους στο TikTok και να τα δωρίσουν στον Ντέρλιν. «Συλλογικά ως κοινότητα TikTok, όλοι συγκεντρώθηκαν και καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 12.000 δολάρια για αυτό το εκπληκτικό άτομο», δήλωσε ο Κάρλος. Μαζί με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KSL, ο μεγαλύτερος θαυμαστής του Νιούγουεϊ που τον έκανε διάσημο στο TikTok, πραγματοποίησε μια ειδική παράδοση-έκπληξη στην πόρτα του 89χρονου, αξίας 12.000 δολαρίων.

«Πώς μπορώ να πω ευχαριστώ; Δεν ξέρω τι να πω»,  είπε συγκινημένος ο Νιούγουεϊ. Η στιγμή καταγράφηκε από τα κινητά των παρευρισκόμενων και το Twitter όσο και το TikTok  προκαλώντας φυσικά έντονα συναισθήματα.

Διαβάστε επίσης:
WWF: Στα σκουπίδια 88 εκατ. τόνοι τροφής το χρόνο στην Ευρώπη

Γαλλία: 1 στους 4 περιορίζει το φαγητό λόγω φτώχειας

Βρετανία: 47.000 παμπ στο χείλος της καταστροφής