Τι γίνεται, όταν η αγαπημένη σου καφετέρια κινδυνεύει να κλείσει εξαιτίας κορωνοϊού; Αυτό το ερώτημα απάντησε ένας ανώνυμος ευεργέρτης στις ΗΠΑ δίνοντας στην αγαπημένη του επιχείρηση 40.000 δολάρια, προκειμένου να μην κλείσει.

Συγκεκριμένα, το Bill’s Cafe στη Νάπολη της Φλόριντα, κινδύνευε να κλείσει λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο κάποιος που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του έδωσε στην εν λόγω καφετέρια 40.000 δολάρια. Μάλιστα ζήτησε από τον ιδιοκτήτη της καφετέριας να τροφοδοτεί τους εργαζόμενους του τοπικού νοσοκομείου και ο ιδιοκτήτης φυσικά το έκανε με μεγάλη χαρά.

Σύμφωνα με το goodnewsnetwork, ο ιδιοκτήτης, Bill Salley, σε μια συνέντευξή του για το ευχάριστο συμβάν, είχε δηλώσει πως τη δωρεά έκανε ένας από τους τακτικούς πελάτες του καφέ, του οποίου όμως το όνομα δεν το γνώριζε.

Μιλώντας για το περιστατικό ο Bill, δήλωσε ότι ο ανώνυμος πελάτης του είπε: «Έχω δύο φακέλους για εσάς, ο ένας είναι για εσάς, ο ένας για τη βοήθειά που θα ήθελα να προσφέρετε».

Ο Bill Salley ελπίζει ότι η ιστορία του για το πώς σώθηκε το καφέ του, θα δώσει ελπίδα σε πολλά μικρά εστιατόρια που χρειάζονται βοήθεια στη χώρα του. Βέβαια, η κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν επηρέασε μόνο την εστίαση στις ΗΠΑ, αλλά και σε όλον τον πλανήτη. Ωστόσο, στην προκειμένη ο ιδιοκτήτης είχε τη τύχη με το μέρος του.

Διαβάστε ακόμη:
Τι δείχνει το «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τα εστιατόρια στην «κορωναϊκή εποχή»

Σεφ ετοιμάζει 7 εκατομ. γεύματα για ευπαθείς ομάδες στην Ινδία

Εξάγεται στην Κίνα τις επόμενες μέρες η πρώτη ποσότητα κρόκου Κοζάνης

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr