Παμπ στο Μίσιγκαν έγινε σημείο αναφοράς για δεκάδες κρούσματα κορωνοϊού. Μάλιστα, ζητήθηκε από τις αρμόδιες αρχές όποιος το επισκέφθηκε μεταξύ 12 και 20 Ιουνίου να τεθεί σε καραντίνα για δύο εβδομάδες.

Ειδικότερα, στις 24 Ιουνίου, το Υπουργείο Υγείας της κομητείας Ίνγκαμ ανακοίνωσε ότι 34 άτομα που είχαν επισκεφθεί πρόσφατα το εστιοατόριο «Harper’s Restaurant & Brew Pub στο East Lansing» ήταν θετικά στον κορωνοϊό και 3 ημέρες αργότερα, ο αριθμός αυτός έφτασε τους 85.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ογδόντα από τους θετικούς στον κορωνοϊό είχαν επισκεφθεί τη παμπ και πέντε θεωρήθηκαν «δευτερογενείς λοιμώξεις», που σημαίνει ότι μπορεί να μην πήγαν στην παμπ αλλά κόλλησαν από κάποιον άλλο που είχε πάει σε αυτή, σύμφωνα με τη Lansing State Journal.

Οι ιδιοκτήτες της παμπ άνοιξαν ξανά με 50% της χωριτικότητάς τους στις 8 Ιουνίου -όπως προβλεπόταν- ωστόσο δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές στο πεζοδρόμιο έξω από τη παμπ και ορισμένοι πελάτες αρνούνταν να ακολουθήσουν τους κανόνες για τις κοινωνικές αποστάσεις. Από ότι φαίνεται μπορεί η επίβλεψη της ουράς στα σκαλοπάτια του εστιατορίου να ήταν επιτυχής, αλλά οι πελάτες δεν ακολούθησαν τα μέτρα κοινωνικής απόστασης.

Τέλος, το εστιατόριο έκλεισε προσωρινά μέχρι να βρει έναν τρόπο να ρυθμίσει το πρόβλημα της ουράς στο πεζοδρόμιο και να τροποποιήσει το σύστημα κλιματισμού για να «εγκαταστήσει μια τεχνολογία καθαρισμού του αέρα».

Διαβάστε ακόμη:
Κορωνοϊός: Ανοίγουν εστιατόρια και παμπ στην Αγγλία

Ανοίγει το μουσείο Οίνου ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

Οι Γάλλοι οινοπαραγωγοί μετατρέπουν το κρασί σε απολυμαντικό χεριών

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr