Ο Arnaud Bignon, ο σεφ που έφερε τα 2* Michelin στη Σπονδή, επιστρέφει στον όμιλο Τραστέλη, αναλαμβάνοντας τη γενική διεύθυνση.

Πρόκειται για μια κίνηση που ομολογουμένως εξάπτει το ενδιαφέρον για το τι μέλλει γενέσθαι δεδομένου ότι κάθε επόμενη κίνηση του κ. Απόστολου Τραστέλη συνοδεύεται από ένα προσεγμένο και φιλόδοξο πλάνο.

Με βασικούς άξονες την εξαιρετική γευστική εμπειρία και την υψηλή φιλοξενία, ο όμιλος προχωρά ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο στο πλαίσιο στρατηγικών αλλαγών στη λειτουργία των εστιατορίων του. Σε αυτό το σύνολο ενεργειών εντάσσεται και η επιστροφή του σεφ στην Ελλάδα από το Λονδίνο και το εστιατόριο «The Greenhouse», στο οποίο πολύ γρήγορα έφερε και το δεύτερο αστέρι Michelin. Οι ικανότητες και η εμπειρία του είναι δεδομένα στα οποία ο όμιλος «πατά» επιλέγοντας να επαναλάβει τη συνεργασία μαζί του προσφέροντάς του όμως αυτή τη φορά επιτελικό ρόλο. Η παρουσία και το διεθνές προφίλ του Arnaud Bignon αναμένεται να δώσουν μεγαλύτερη ώθηση στην αθηναϊκή γαστρονομική σκηνή και να συμβάλουν στη διεκδίκηση περαιτέρω διακρίσεων για τα εστιατόρια του ομίλου (Σπονδή, Hytra, Mama Fuga).

Σε αναγνώριση της μέχρι τώρα επιτυχημένης παρουσίας του στη «Σπονδή», ο Άγγελος Λάντος διατηρεί επάξια το ρόλο του executive chef, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει αλλαγές στην οργανωτική δομή των εστιατορίων. Περισσότερα θα σάς πούμε σύντομα.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr