Σε κάθε οικογένεια σε ανάγκη η ΓΙΩΤΗΣ είναι πάντα εκεί. Και για 7η συνεχή χρονιά στηρίζει τον Παιδικό Σταθμό των Φίλων του Παιδιού. Γιατί ΓΙΩΤΗΣ ίσον μητέρα και παιδί.

Από την αγάπη προς τη μητέρα και το παιδί δημιουργήθηκε η ΓΙΩΤΗΣ όταν ο Ιωάννης και η Μαρία Γιώτη έφτιαξαν τις πρώτες θρεπτικές κρέμες για τα ελληνόπουλα σε μια εποχή που θέριζε η παιδική θνησιμότητα και αυτή την αγάπη κουβαλούν σαν ιερή παρακαταθήκη και οι επόμενοι.

Αυτός είναι ο λόγος που στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί στηρίζοντας παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, η ΓΙΩΤΗΣ προσφέρει και φέτος, για 7η συνεχή χρονιά, προϊόντα της στον Παιδικό Σταθμό του Φιλανθρωπικού Σωματείου Οι Φίλοι του Παιδιού καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες διατροφής των παιδιών του σταθμού.

Επιπλέον, με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, παρέδωσε στα παιδιά και τις οικογένειές τους είδη διατροφής όχι μόνο για το γιορτινό αλλά και για το καθημερινό τραπέζι.

Όπως δήλωσε ο κ. Μάριος Παπαθανασίου, Εμπορικός Διευθυντής της ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε.: «Η στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων με έμφαση στα παιδιά αποτελεί κεντρικό πυλώνα δράσεων κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας και χαιρόμαστε ιδιαίτερα να την παρέχουμε σε φορείς, όπως είναι οι Φίλοι του Παιδιού, που επιτελούν αξιέπαινο έργο στον τομέα αυτόν».

Από την πλευρά της, η κα Γιάννα Παναγιωτίδου, Πρόεδρος του Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Οι Φίλοι του Παιδιού δήλωσε: «Οφείλουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στην εταιρία ΓΙΩΤΗΣ που βρίσκεται με μεγάλη ανθρωπιά και συνέπεια στο πλευρό μας και στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα μας για την προστασία παιδιών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και έχουν αυξημένες ανάγκες. Η απόφασή της να συμβάλλει, από το 2014, στις ανάγκες σίτισης των παιδιών του Παιδικού Σταθμού μας είναι πραγματικά πολύτιμη για μας και μας κάνει να νιώθουμε ότι αποτελεί μέρος της μεγάλης οικογένειας των Φίλων του Παιδιού».

Να θυμίσουμε ότι το Φιλανθρωπικό Σωματείο Οι Φίλοι του Παιδιού ιδρύθηκε το 1987 και στηρίζει σήμερα περισσότερες από 250 άπορες οικογένειες με παιδιά. Το 2007 ίδρυσε έναν πρότυπο Παιδικό Σταθμό όπου, μέσα από παιχνίδι και δραστηριότητες, τα παιδιά αντλούν τα απαραίτητα εφόδια για να ξεφύγουν από τη βία και την παραμέληση και να μεγαλώσουν σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον.

Δείτε επίσης:

Η ΓΙΩΤΗΣ ΑΕ καλύπτει τις ετήσιες ανάγκες σε τρόφιμα της Κιβωτού του Κόσμου

Η ΓΙΩΤΗΣ δίπλα στους σεισμόπληκτους της Ελασσόνας

Η νέα διαφήμιση της ΓΙΩΤΗΣ στις οθόνες μας

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr