H 24χρονη Ροδίτισσα Ειρήνη Γιωργουδιού είναι η νικήτρια του διαγωνισμού «European Young Chef 2019».

Ο τελικός του διαγωνισμού πραγματοποιήθηκε στις 24 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Rodos Palace. Η νεαρή σεφ Ειρήνη Γιωργουδιού εκπροσώπησε την περιφέρεια ΤΟΥ Νοτίου Αιγαίου με το πιάτο «12 Elements», αποτελούμενο από «12 υλικά της Δωδεκανήσου». Με πηγή έμπνευσης την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά που χάνεται στους αιώνες, οι νεαροί σεφ δημιούργησαν πιάτα με τοπικά προϊόντα, ντύνοντάς τα με δημιουργικές πινελιές που κέντρισαν την κριτική επιτροπή, επικεφαλής της οποίας ήταν η Πρέσβειρα της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης κ. Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr