Η νέα καμπάνια των σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος με τρία βασικά σημεία αναφοράς, τη διατροφή, την ομορφιά και την άθληση δημιουργήθηκε για να κάνει την καθημερινότητά μας πιο όμορφη.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε. σε συνεργασία με την fitness instructor Ελένη Πετρουλάκη και μια ομάδα έμπειρων επιστημονικών συνεργατών δημιούργησε ένα portal ενημέρωσης με τίτλο «Η ζωή είναι ωραία». Στην ιστοσελίδα www.zoiorea.gr κάθε γυναίκα μπορεί να βρίσκει τις πληροφορίες που την ενδιαφέρουν παρακολουθώντας σχετικά βίντεο ή διαβάζοντας τις συμβουλές στη σχετική ενότητα.

Δελτίο-Τύπου

Η Ελένη Πετρουλάκη, στα μικρά όμορφα μυστικά ευζωίας που μοιράζεται μαζί μας, εξηγεί μεταξύ άλλων πολύ απλά πώς με φυσικά και οικονομικά υλικά μπορούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας.

Φυσικά οι συμβουλές είναι ακόμη πιο ευχάριστο να γίνονται πράξη και μάλιστα ζωντανά, γι’ αυτό και η fitness instructor μαζί με έναν από τους επιστημονικούς συνεργάτες του portal θα επισκέπτονται κάθε Σάββατο διαφορετικά καταστήματα Carrefour, για να μοιραστούν με το κοινό ζωντανά τα δικά τους μυστικά για την άθληση, τη διατροφή και την ομορφιά.

info
www.zoiorea.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr