Με ένα μεγάλο χαμόγελο ελπίδας και κοινωνικής ευαισθησίας, μέλη της εταιρίας τροφίμων Νιτσιάκος βρίσκονται κοντά στις οικογένειες και τους συμπολίτες μας στον Δήμο Μάνδρας – Αττικής, σε μία σημαντική αποστολή αλληλεγγύης και στήριξης των πληγέντων από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.

Στις 30 Νοεμβρίου το φορτηγό Νιτσιάκος έφτασε έξω από το Δημαρχείο της περιοχής και με τη βοήθεια της ομάδας εθελοντών της εταιρίας αλλά και των εθελοντών του Δήμου Μάνδρας, ξεκίνησε η διανομή προϊόντων Νιτσιάκος πηγαίνοντας από πόρτα σε πόρτα και παραδίδοντάς τα στα χέρια των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Η εταιρία επέλεξε να μοιράσει προϊόντα προψημένου κοτόπουλου και γαλοπούλας που δεν χρειάζονται παρά μόνο λίγα λεπτά ψησίματος, ιδανικά ακόμα και για τις οικογένειες και ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας. Συνολικά, 170 κιβώτια μοιράστηκαν στους κατοίκους της Μάνδρας, διανέμοντας έτσι 1.360 τεμάχια συσκευασιών.

Η ομάδα της εταιρίας Νιτσιάκος βρίσκεται στο πλευρό των πληγέντων σε μία προσπάθεια εξομάλυνσης της δυσχερούς καθημερινότητας των ανθρώπων. Η κίνηση αυτή της Νιτσιάκος αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την άμεση παροχή λύσεων στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μάνδρας.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr