Υπάρχουν κάποιοι άτυποι κανόνες, που ισχύουν τελικά για όλες τις μαγείρισσες ανεξαρτήτως επαγγέλματος ή οποιοδήποτε άλλου ιδιαίτερου χαρακτηριστικού. Τρανταχτό παράδειγμα η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία παρότι είναι σιδηρά κυρία της πολιτικής δεν σταματά να επιδεικνύει και την ταυτότητά της, ως μαγείρισσα.

Έτσι, λοιπόν, καλεσμένη στην εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» στο ΣΚΑΪ, πήγε με μια πιατέλα κουραμπιέδες, που έφτιαξε η ίδια! Μάλιστα, η πολιτικός ήταν σε εορταστική διάθεση και κέρασε τους δημοσιογράφους του καναλιού, λέγοντας χαρακτηριστικά «τους έφερα για να αποδείξω σε κάποιους που αμφισβητούν!..». Στην ερώτηση δημοσιογράφου προς την Ντόρα Μπακογιάννη αν υπάρχουν κάποιοι που αμφισβητούν τις μαγειρικές της ικανότητες, η ίδια αποκρίθηκε «ναι». Όπως είπε, «είναι μια από τις μεγάλες πίκρες της ζωής μου», συμπληρώνοντας ότι αυτοί που τις αμφισβητούν βρίσκονται εντός της οικογένειας! Η Ντόρα Μπακογιάννη αποκάλυψε πως η συνταγή ήταν της προγιαγιάς της.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου δοκίμασαν τους επίμαχους κουραμπιέδες και όπως είπαν ήταν εξαιρετικά νόστιμοι. Μάλιστα, φαίνεται πως ο Δημήτρης Οικονόμου έκανε υπερ…κατανάλωση τρώγοντας αρκετά κουραμπιεδάκια, επισημαίνοντας πως οι κουραμπιέδες έχουν βουτυρένιο άρωμα.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr