Μια πολύ σημαντική κίνηση υποστηρίζει η εταιρεία Σεμέλη, συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία της Σχολής Etoile να «εκπαιδεύσει» πρέσβεις και συζύγους πρέσβεων στην ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα ΠΟΠ.

14 Πρέσβειρες και σύζυγοι πρέσβεων από όλες τις ηπείρους, θα απολαύσουν ένα «βιωματικό» ταξίδι στην ελληνική κουζίνα, με αυθεντικές συνταγές και προιόντα ΠΟΠ από όλη την Ελλάδα αλλά και τα βραβευμένα κρασιά Semeli. Οι καθηγητές – executive chefs της σχολής κ.κ. Ν.Περλεγκής, Β. Κλωστερίδης, Γ. Τομαράς, Α. Μάνος και ο καθηγητής ζαχαροπλαστικής κ. Μ.Σαράβας θα «μυήσουν» τις πρέσβειρες στα μυστικά των ελληνικών γεύσεων.

Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τη γνήσια γαστρονομική ταυτότητα της χώρας μας, τα ελληνικά προιόντα ΠΟΠ, σε συνεργασία με τους 10 μεγαλύτερους συνεταιρισμούς, αλλά και τα βραβευμένα κρασιά Semeli.

Semeli__124

Στόχος της κίνησης αυτής είναι μέχρι το τέλος Μαίου να έχουν περάσει από τα εργαστήρια γεύσης και τις κουζίνες της σχολής, όλοι οι πρέσβεις και οι ξένες αντιπροσωπείες, προκειμένου να γνωρίσουν την αυθεντική ελληνική γαστρονομία και τα προιόντα ΠΟΠ.

Συμμετέχουν οι συνεταιρισμοί: ΕΑΣ Νάξου, ΕΑΣ Ζακύνθου, ΕΑΣ Καβάλας, Κρόκος Κοζάνης, Μαστίχα Χίου, Παναιγειάλειος, Τυριά Κουρελάς Γρεβενά και 4 συνεταιρισμοί με Κηπευτικά Κρήτης.

info
Περισσότερες πληροφορίες: τηλ. 210 9271130.

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr