Ο Άντονι Μπουρντέν έχει αφήσει το στίγμα του στο χώρο της γαστρονομίας και είναι από τις μορφές που θα μείνει στην ιστορία. H C.I.A (Culinary Institute of America) λοιπόν, η σχολή από την οποία αποφοίτησε το 1978, αφού δημιούργησε υποτροφία με το όνομά του, τον τιμά για μια ακόμα φορά δίνοντας σε κεντρική αίθουσα το όνομά του.

Μια πλακέτα με τη φωτογραφία του διάσημου σεφ και παρουσιαστή έχει τοποθετηθεί στην Les Halles D’Anthony Bourdain, θυμίζοντας στους μαθητές την κληρονομιά που άφησε μετά το θάνατό του και το γεγονός ότι ο Μπουρντέν στη συγκεκριμένη σχολή απέκτησε τις μαγειρικές γνώσεις του λίγο πριν αναλάβει το Brasserie Les Halles στη Νέα Υόρκη, όπου αναγνωρίστηκε το μαγειρικό του ταλέντο. Ο Tin Ryan, πρόεδρος της σχολής, είπε σχετικά: «Όταν αποφασίζουμε να τιμήσουμε ως σχολή κάποιον είναι επειδή η προσφορά του ήταν επαναστατική για τη βιομηχανία της εστίασης, το κολέγιό μας και φυσικά τους μαθητές μας. Ο Άντονι Μπουρντέν ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Στην τελετή ανακοίνωσης παρόντες μεταξύ πολλών άλλων ήταν οι Έρικ Ριπέρ και Χοσέ Αντρές, κοντινοί φίλοι του Μπουρντέν οι οποίοι πήραν και την πρωτοβουλία να καθιερωθεί η υποτροφία προς τιμήν του και η Ημέρα Μνήμης για τον Άντονι Μπουρντέν (25 Ιουνίου). «Ο Τόνι άγγιξε τις καρδιές τόσων ανθρώπων. Όχι μόνο στην Αμερική αλλά και σε όλο τον κόσμο», είπε ο Ριπέρ.