Στις 11 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι για 2η συνεχή χρονιά μια εκδήλωση που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Τηνιακή Κουζίνα.

evi-evane1

evi-evane8

Η εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν Γάλλοι δημοσιογράφοι τουριστικού ρεπορτάζ και tour operators έλαβε χώρα στο εστιατόριο Evi Evane της ελληνίδας σεφ Ντίνας Νικολάου. Εκεί, η Τηνιακή μαγείρισσα Νικολέτα Φωσκόλου μαγείρεψε μαζί με την Ντίνα Νικολάου διάφορες τηνιακές νοστιμιές, τις οποίες δοκίμασαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι, ενώ παρακολουθούσαν ειδικό οπτικοακουστικό υλικό για την Τήνο, προορισμό που αγαπούν ιδιαίτερα οι Γάλλοι.

evi-evane7

evi-evane2

Παρόμοια εκδήλωση έγινε τον περασμένο Μάιο και στο Μιλάνο τον Μάιο, ενώ πρόκειται να ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr