Με τη συμμετοχή της στην πρωτοβουλία της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου, «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!», στέκεται στο πλευρό όλων των αθλητών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αυτή η ενέργεια της ΚΟΕΑΣ, έχει σκοπό να δημιουργήσει ενδιαφέρον στο κοινό για το επερχόμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Στίβου Γ΄ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί στην Κύπρο το διήμερο 19-20 Ιουνίου. Η Ηerbalife υποστηρίζει την προετοιμασία των Κύπριων αθλητών του στίβου στην προσπάθεια τους για διάκριση τον Ιούνιο και είναι αρωγός του προγράμματος.

Στόχος, για όλο το μήνα Απρίλιο, ο απλός κόσμος της Κύπρου να καλύψει συλλογικά 9.251 χιλιόμετρα. Ένας συμβολικός αριθμός, καθώς αντιστοιχεί στα τετραγωνικά χιλιόμετρα της έκτασης του νησιού.

Για το πρόγραμμα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!», η ΚΟΕΑΣ προτρέπει τους Κύπριους πολίτες που συνηθίζουν ή απλά απολαμβάνουν κάποιες φορές να πηγαίνουν για τρέξιμο ή περπάτημα, να «συνεισφέρουν» virtually τα χιλιόμετρά τους. Μέσα από την εφαρμογή της ΚΟΕΑΣ, ο καθένας μπορεί να εγγραφεί και να δηλώσει τη συμμετοχή του, δεσμευόμενος να καλύψει απόσταση 5 ή 10 χιλιομέτρων. Με το τέλος του μήνα, θα προστεθούν τα χιλιόμετρα όλων των συμμετεχόντων, με σκοπό να φτάσουν όλοι μαζί ως ομάδα, τα 9251 χιλιόμετρα!

Το Virtual Run Event ξεκινάει τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 2 Μαΐου 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα «Τρέχουμε μαζί με την Εθνική μας!» στο Facebook.

Δείτε επίσης:

Πρωτεϊνούχο κέικ καρότου χωρίς ζάχαρη

Διπλή διάκριση για την Herbalife Nutrition στα Fitness Awards 2020

Η ομάδα της Herbalife Nutrition διέπρεψε στο Spetsathlon!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr