Το μαγειρεύαμε καιρό και ήρθε η ώρα να το μοιραστούμε μαζί σας! Το νέο μας site είναι στον αέρα! Πιο εύκολο, πιο λειτουργικό και πιο νόστιμο από ποτέ!

Γιορτάζοντας τα 2α γενέθλιά του, το διαδικτυακό αδελφάκι του olive ανανεώθηκε ριζικά! Ίσως να σας παραξενέψει λίγο στην αρχή, αφού δεν θα βρίσκετε στην ίδια θέση τα θέματα που ξέρατε. Όμως, η καινούρια του δομή είναι πολύ πιο απλή, έτσι ώστε να βρίσκετε τα πάντα πολύ πιο εύκολα. Σε πολύ λίγο χρόνο θα καταλάβετε πόσο πιο λειτουργικό και ευανάγνωστο είναι.

Εμείς ελπίζουμε να σας πάρει μόνο μερικά λεπτά και να το ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Θα συνεχίσουμε να σας κρατάμε ενήμερους με τα πιο νόστιμα νέα και να σας μαγειρεύουμε τα καλύτερα. Α, και για να μην το ξεχάσω, θα περιμένουμε και τις δικές σας συνταγές. Γιατί στο νέο olivemagazine.gr κάναμε χώρο να φιλοξενούμε και τις δικές σας συνταγές, με το ονοματεπώνυμό σας και με τις φωτογραφίες σας. Βάλτε τα δυνατά σας, λοιπόν, να μας στείλετε όσο πιο αναλυτικά γίνεται τη συνταγή (υλικά και εκτέλεση), καθώς και μια ωραία φωτογραφία του πιάτου σας. Θα τις περιμένουμε πώς και πώς στο olivemagazinegr@gmail.com

!cid_1F77A572-973E-44B7-A00B-8C73262AD91D@arthron

Ταυτόχρονα, γιορτάζουμε τα 100 τεύχη του περιοδικού μας! Μάρτης του 2007 ήταν που βγάλαμε το πρώτο τεύχος του olive στα περίπτερα και ήταν πασχαλιάτικο. Με το τεύχος Μαρτίου γιορτάζουμε το 100στό, με μια επετειακή έκδοση στην οποία όλοι οι άνθρωποι του olive δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας κλείνοντας μέσα του την αγάπη 10 σχεδόν χρόνων. Με 100 επιλογές από τα καλύτερά μας (άνθρωποι και προϊόντα, μικροί παραγωγοί, τάσεις στο φαγητό και το κρασί, καινοτόμες ιδέες, εστιατόρια), με 40 ξεχωριστές συνταγές από τα 99 τεύχη μας, που αξίζει να έχετε μαζεμένες μαζί σε ένα τεύχος, αλλά και με ένα μεγάλο, γιορτινό, αποκριάτικο κομμάτι με νέες συνταγές για το πάρτι μασκέ, για την Τσικνοπέμπτη, για την εβδομάδα της Τυρινής, για τα αποκριάτικα γλυκά και για το καθαροδευτεριάτικο τραπέζι.

anoigma mesa

Μέχρι τότε, καλή ανάγνωση και καλά μαγειρέματα!

Ιωάννα Σταμούλου
Δ/ντρια σύνταξης

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr