Μπορεί οι παμπ της Βρετανίας να παραμένουν κλειστές, ωστόσο ένας ζυθοποιός στο ανατολικό Λονδίνο βρήκε έναν πιο ιδιαίτερο τρόπο να μοιράσει μπίρα. Αυτό το έκανε συσκευάζοντας τα βαρέλια του σε ένα φορτηγό και φέρνοντάς τα στα σπίτια των ανθρώπων.

Ο Πίτερ Μπράουν, διευθυντής της Forest Road Brewing Co., οδηγεί ένα λευκό φορτηγό με το σύνθημα «μονάδα τακτικής μπίρας» στο πλάι και όλη την ημέρα πηγαίνει παραγγελίες παράδοσης της μπίρας.

Ωστόσο, το παράδοξο εδώ είναι πως αντί να παραδίδει κιβώτια με κουτάκια ή μπουκάλια με μπίρα, ο Μπράουν γεμίζει ποτήρια για τους πελάτες του από βρύσες στο πλάι του φορτηγού.

«Δεν χωράει τόση μπίρα στο φορτηγό, όση θα έδινε το μπαρ μας σε μια κανονική Παρασκευή ή Σάββατο, αλλά παίρνουμε την καθαρή χαρά στα πρόσωπα των πελατών όταν βλέπουν ένα κρύο ποτήρι μπύρας για πρώτη φορά σε έξι εβδομάδες», αναφέρει στο Reuters.

Να υπενθυμίσουμε, εδώ, πως οι παμπ και τα μπαρ της Βρετανίας έχουν κλείσει για σχεδόν δύο μήνες. Έτσι, υπό τους περιορισμούς του lockdown, οι προμηθευτές τροφίμων και ποτών μπορούν ακόμη να προσφέρουν υπηρεσίες παράδοσης, ντελίβερι και takeaway δηλαδή.

Τέλος, ο Μπράουν είπε ότι είχε δει μεγάλη ζήτηση για τις παραδόσεις του: μέχρι το τέλος Μαΐου είναι «κλεισμένος» και σκέφτεται την απόκτηση άλλου φορτηγού για να εξυπηρετήσει περισσότερους πελάτες.

Διαβάστε ακόμη:
Ξεπέρασε το 1,5 δισ. ευρώ ο τζίρος των σούπερ μάρκετ σε 11 εβδομάδες

Κορωνοϊός- Ιταλία: Τέλος τα χάρτινα μενού στα εστιατόρια – Μενού με κώδικα QR

Διεθνές «Βαρόμετρο» του οδηγού Michelin για τις επιπτώσεις του Covid-19 στα εστιατόρια