Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ Andrew Wong, έχει αρχίσει να ετοιμάζει γεύματα για απόρους στο Λονδίνο, μετά την απόφαση για λουκέτο στα εστιατόρια της Βρετανίας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όπως δήλωσε στο πρακτορείο Reuters, όλα τα επιχειρηματικά σχέδια που είχε για το εστιατόρια του «A.Wong» ναυάγησαν λόγω της κατάστασης, συνεπώς αυτό που μπορεί να κάνει στο άμεσο μέλλον είναι να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τους ένα γεύμα. Με την ομάδα του λοιπόν, έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν πακέτα με φαγητό, που θα διατίθενται δωρεάν σε όσους το έχουν ανάγκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

london, we need your help! we want to donate these ingredient boxes to those who may be struggling to get out to buy stores, and have some fun cooking ‘sichuan was aubergine’ and ‘singapore noodles’ in the safety of your own homes. please get in contact if you know any elderly or hospitality staff in hard times who would like to have some to store through this hard time xxx @kymsrestaurant @kimboketonen if anyone needs a bulk collection, get DM to arrange pick up! any hospitality staff around kym’s this afternoon, we are here! come pick up!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A.WONG (@awongsw1) στις

Στόχος τους είναι να φτιάχνουν 50 με 100 πακέτα ανά ημέρα, ανάλογα με τις προμήθειες που θα έχουν και στη συνέχεια, να τα διανέμουν μέσω φιλανθρωπικών οργανώσεων, ώστε να είναι σίγουρο ότι θα φτάνουν στα χέρια αυτών που τα χρειάζονται. «Υπάρχουν πράγματα στον κόσμο που είναι πιο σημαντικά από το κέρδος, και αν πτωχεύσουμε τουλάχιστον προσπαθούμε να το κάνουμε με καλή καρδιά. Έρχεται κάποια στιγμή που δεν έχει νόημα να ανησυχείς για αυτό πια, γιατί είναι τελείως εκτός του δικού μας ελέγχου», δήλωσε ο ίδιος, σχολιάζοντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν για το επαγγελματικού του μέλλον, λόγω του κλεισίματος του εστιατορίου.

Δείτε επίσης:
Κορωνοϊός: Club της Βρετανίας μετατρέπεται σε αποθήκη τροφίμων για ευπαθείς ομάδες

Εστιατόριο που έκλεισε εξαιτίας του κορωνοϊού χάρισε 360 κιλά κοτομπουκιές!

Κορωνοϊός: Ο Jon Bon Jovi πλένει πιάτα στην κουζίνα του φιλανθρωπικού εστιατορίου του

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr