Με μία ακόμη σημαντική διάκριση κλείνει τη χρονιά η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, που βραβεύτηκε στα «Made in Greece» της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing, στην Κατηγορία Τροφίμων και Ποτών.

Η Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ επιβραβεύει κάθε χρόνο την παραγωγή και αναδεικνύει την Ελλάδα μέσω των βραβείων «Made in Greece», που στόχο έχει την αναγνώριση των επιχειρήσεων και οργανισμών, που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία.

Made in Greece_EZA (1)

«Η βράβευση αυτή ήρθε ως επιστέγασμα στην αγάπη και στην προτίμηση που έδειξαν οι καταναλωτές για τα προϊόντα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης. Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης αναπτύσσεται δυναμικά σε μία αγορά που κυριαρχεί ο αθέμιτος ανταγωνισμός από πολυεθνικές, διεκδικώντας χώρο για την Ελλάδα και παράγει προϊόντα ανώτερης ποιότητας και γεύσης. Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας, που συνέβαλλαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στην επιτυχία αυτή», δήλωσε η Διευθύντρια Marketing της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Μαρία Παναγιωτοπούλου, η οποία παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας.