Ένα από τα πιο δυνατά αθηναϊκά κρεατοφαγικά εστιατόρια, προσφέρει καθημερινά δύο εξαιρετικά value for money μενού κάνοντας τις ποιοτικές κοπές κρέατος περισσότερο «προσβάσιμες» στο ευρύ κοινό.

Τα μενού προσφέρονται στην τιμή των 24 και 30 ευρώ αντίστοιχα και περιλαμβάνουν ταρτάρ και καρπάτσιο από επιλεγμένες κοπές της της Fassona Piemontese, σαλάτα με κατίκι, φινόκιο, ντοματίνια, ρόκα και ντρέσινγκ οξύμελου, μοσχαρίσιο φιλέτο και γλυκό ημέρας, το πρώτο, ενώ το δεύτερο αρνίσια παϊδάκια γάλακτος, μπιφτέκι από σιτεμένο βοδινό κρέας, χωριάτικη σαλάτα, και γλυκό.

info
Πανεπιστημίου 10, Σύνταγμα

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr