Το αγαπημένο εστιατόριο του Ν. Ψυχικού, λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, εμπλουτίζει το μενού του με νέα πιάτα για όλους εκείνους που επιλέγουν αυτές τις μέρες να νηστέψουν.

Οι γευστικές επιλογές που επιμελείται ο σεφ Δημήτρης Σταμούδης περιλαμβάνουν πιάτα όπως το κριθαράκι με γαρίδες, ούζο και αρωματικά, σούπα γαρίδας με όξινα λαχανικά, ψητό χταποδάκι με αρωματισμένη με σαφράν φάβα και λάδι μαϊντανού κ.ά. Όσο για το Μεγάλο Σαββάτο, το Tier et tout ετοιμάζει ένα ειδικό μενού που θα σας αποζημιώσει για όλες τις ημέρες νηστείας.

ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ-ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ-MIKRI

Μενού Μεγάλου Σαββάτου
Μαγειρίτσα με σπανάκι, καυκαλήθρες, συκωτάκια και άνηθο
Ανάμεικτη σαλάτα με μαριναρισμένα λαχανικά και βινεγκρέτ μπαλσάμικο
(Ανά 2 άτομα)
Αρνάκι κότσι σιγομαγειρεμένο με πουρέ πατάτας και λαχανικά
Ή
Osso bucco μοσχάρι γάλακτος με πουρέ πατάτας και φρικασέ μανιταριών

Σουφλέ «τσουρέκι» με παγωτό βανίλιας
(Ανά 2 άτομα)

info
Λεωφόρος Βασιλείου 10, τηλ. 210 6776731, Νέο Ψυχικό. Tιμή μενού/ άτομο 35€

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr