Η νέα εκπομπή μαγειρικής της Δέσποινας Βανδή και του Βαγγέλη Δρίσκα ξεκινά στις 3 Μαρτίου 2019 και θα μεταδίδεται από τη συχνότητα του Opentv. Την ανακοίνωση έκανε η τραγουδίστρια μέσω Instagram όπου και δημοσίευσε το τρέιλερ.

View this post on Instagram

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Μαζί με τον διακεκριμένο σεφ, Βαγγέλη Δρίσκα, η διάσημη τραγουδίστρια θα παρουσιάσει μια εκπομπή, η οποία θα εστιάζει στη γαστρονομία και την παράδοση. «Τόσα χρονιά σας λέω μέσα από τα ταξίδια μου για το πόσο όμορφους τόπους έχει η Ελλάδα μας! Μοναδική ιστορία,φυσική ομορφιά,φιλόξενοι άνθρωποι και με την καλύτερη κουζίνα για μένα στον κόσμο! Με όλα τα αγαθά της γης, με μεράκι που αγκαλιάζει την παράδοση, οι ελληνικές γεύσεις είναι αξεπέραστες! Και έχω τόσα να σας πω… Κι εγώ κι ο Βαγγέλης!», είχε πει η Δέσποινα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VANGELIS DRISKAS (@vdriskas) on

«Την Ελλάδα που αγαπώ, αυτή θέλω να σας δείξω, σε όλες της τις αποχρώσεις! Στήνουμε μια εκπομπή με πολλή αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας που έχει τόσες γωνιές που ούτε κι εγώ ακόμα που θεωρώ πως έχω ταξιδέψει αρκετά,τις ξέρω!Α υτές θα φωτίσουμε! Χαρούμενη που συνεργάζομαι με ανθρώπους που έχουν το ίδιο όραμα!».