Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, η τρέλα που μας έχει πιάσει όλους με το Survivor δεν περιορίζεται μόνο στη μανιώδη παρακολούθηση των επεισοδίων και τις συζητήσεις επί συζητήσεων για τις εξελίξεις. Μέσα σε όλα, ζηλέψαμε και τις καρύδες που τρώνε οι παίχτες, κι ας παραπονιούνται οι ίδιοι ότι δεν θέλουν ούτε να τις βλέπουν πια!

KARYDA

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου των εμπόρων της λαχαναγοράς στου Ρέντη, Γιάννη Σιδέρη, οι πωλήσεις της καρύδας έχουν εκτιναχθεί το τελευταίο διάστημα! “Η Ινδική καρύδα είναι ένας “άγνωστος” καρπός για τους καταναλωτές. Πριν από το Survivor πουλούσαμε περίπου 10 καρύδες το 2μηνο σε πολύ συγκεκριμένους πελάτες, πλέον η ζήτηση έχει πολλαπλασιαστεί και πουλάμε τον ίδιο αριθμό την εβδομάδα. Η ζήτηση δηλαδή έχει οκταπλασιαστεί!”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και μιας και το έχουμε ρίξει όλοι στον εξωτικό αυτό καρπό, που δεν ξεφλουδίζετε απλά σαν μία μπανάνα, δείτε διάφορους τρόπους για να ανοίγετε τις καρύδες ΕΔΩ.

karida-5

Αν πάλι η ιδέα της ωμής καρύδας -ή και της ψητής όπως την τρώνε στο Survivor-, δεν σας αρέσει πολύ, αλλά θέλετε να απολαμβάνετε την ξεχωριστή της γεύση, υπάρχουν και άλλα προϊόντα καρύδας που μπορείτε να απολαύσετε και τα οποία επίσης κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr