Δώδεκα ομάδες bartenders, από την Ελλάδα και 5 ακόμα χώρες μετέτρεψαν την βραδιά του μεγαλύτερου διαγωνισμού bartending με θέμα τη Μεσόγειο σε ένα υπέροχο πάρτι στην ταράτσα του Hytra restaurant της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Skinos MCC 2017 The Final - mood 4

Κριτές του διαγωνισμού ήταν τρεις από τους γνωστότερους Έλληνες bartenders και ανθρώπους του χώρου του ποτού: ο Δημήτρης Κιάκος, ιδιοκτήτης του θρυλικού The Gin Joint, ο Αλέξανδρος Σουρμπάτης, βραβευμένος bartender και bar manager του Mary Pickford και ο Θάνος Προυναρούς, ιδιοκτήτης και δημιουργός των Baba Au Rum και Mary Pickford.

Skinos MCC 2017 The Final - Audience award

Οι νικητές δε θα μπορούσαν να είναι περισσότερο «διεθνείς», καθώς την 1η θέση, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 7χρονη ιστορία του Διαγωνισμού, την κέρδισε ένα μπαρ εκτός της Ελλάδας.

Αναλυτικότερα:
1η θέση: Κωνσταντίνος Καζελής & Αλέξης Αργυρού, από το Κυπριακό Lost + Found Drinkery (World’s 50 Best Bars) με το The Risk .
2η θέση: Αγάπη Πετροπούλου & Ηρώ Καλομοίρη, από το γνωστό bar A for Athens, με το Anthemoessa.
3η θέση: Γιάννης Μηλιώτης & Γιώργος Σταματελόπουλος, από το όμορφο bar της Χίου OZ Cocktail Bar, με το La Sentinella.

Skinos MCC 2017 The Final - mood 3

Οι νικητές του Mediterranean Cocktails Challenge 2017 θα ταξιδέψουν στο Βερολίνο και το BCB (Bar Convent Berlin) για να εκπροσωπήσουν το νικητήριο, signature cocktail τους με τo Skinos στο κορυφαίο αυτό Φεστιβάλ για τον χώρο του bar.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr