Ο επιτυχημένος θεσμός του ξενοδοχείου Τιτάνια «γλυκές μέρες» με αφιερώματα σε γλυκά όπως η σοκολάτα, τα φθινοπωρινά φρούτα, τα νηστίσιμα, τα φρούτα της άνοιξης κ.ά που ακολουθεί τον κύκλο των εποχών κάθε χρόνο, συνεχίζεται και φέτος.

Ο νέος Pastry Chef του Τιτάνια Pierre Fullana με μεγάλη εμπειρία και πετυχημένη θητεία σε πολύ αξιόλογες ελληνικές και ξένες κουζίνες όπως αυτές των Costa Navarino, Thorpe Bay, Essex, Hotel Grande Bretagne, Hotel HILTON Athens κ.ά, υπογράφει τις δημιουργίες με βάση υψηλού επιπέδου τεχνικές. Την ποικιλία των γλυκών δημιουργιών μπορείτε να τις δοκιμάσετε από τις 16 Απριλίου έως τις 16 Μαΐου στην πολυτελή La Brasserie με τη φιλική ατμόσφαιρα ή στο διάσημο OliveGarden με την εντυπωσιακή θέα της Αθήνας.

Το γλυκό μενού περιλαμβάνει:
Μακαρόν με γέμιση φράουλας και μαρμελάδα φράουλας
Τούρτα κρέπα με κρέμα Ναμελάκα φράουλα
Πάβλοβα με πουρέ φράουλας
Εσπούμα μαύρης σοκολάτας με μαριναρισμένες φράουλες σε κρέμα μπαλσάμικο
Νηστίσιμο κέικ φράουλας με μαριναρισμένες φράουλες σε σιρόπι λεμονόχορτου
Χαλβάς φράουλας με βάση από ταπιόκα φράουλας

info
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα. Τηλ. 21 0332 6000, www.titania.gr. Τιμή γλυκού 6€ με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr