Το νέο τμήμα του WSPC για την εκπαίδευση των επαγγελματιών στον καφέ, αλλά και στο τσάι και το κακάο, μόλις ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο μαθημάτων του με μεγάλη επιτυχία.

Ο δια ζώσης κύκλος «WSPC – BSA Level 1 Plus Barista, Coffee, Tea & Beverages, Understanding the Complexity» αποτελεί το πρώτο επίπεδο της νέας εκπαιδευτικής ενότητας που έχει εντάξει στα προγράμματα του το WSPC. Ο μεγαλύτερος φορέας εκπαίδευσης Κρασιών, Αποσταγμάτων και Οινοχοΐας της νοτιοανατολικής Ευρώπης αποφάσισε να ανοίξει την ομπρέλα των εκπαιδευτικών του ενοτήτων, στοχεύοντας να αναβαθμίσει επίσης τον καφέ, το τσάι και το κακάο στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 19 ωρών στο πραγματικά υπερσύγχρονο Coffee-Cocoa-Tea Lab, που στοχεύει στην ετοιμότητα και την επιτυχία των επαγγελματιών, καθώς και στην υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση του πελάτη. Παρέχει τίτλους σπουδών με ιδιαίτερο κύρος και αξιοπιστία, πιστοποιημένους από το Beverage Standards Association (BSA) της Μεγάλης Βρετανίας.

Στα μέσα Οκτωβρίου θα ακολουθήσει και το BSA Level 2 PLUS, που αποτελεί ακόμα μια πρόκληση για γνώση του αντικειμένου σε βάθος.

info
WSPC, τηλ. 210 98 82540 & 544, www.wspc.gr

Δείτε επίσης: 
Με τι κρασί θα συνοδεύσουμε το κρητικό γαλένι;

Cold brew VS Παγωμένος καφές φίλτρου. Ποιον θα επιλέξεις;

Εσπρέσο, φραπέ και 14 ακόμη καφέδες του κόσμου

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr