Το εστιατόριο στον Κεραμεικό που αγαπήθηκε από το ελληνικό -και όχι μόνο- κοινό και μεταξύ άλλων είχε διακριθεί από τον διεθνή γαστρονομικό οδηγό Michelin με Bib Gourmand για την άψογη σχέση ποιότητας-τιμής του, δυστυχώς έβαλε οριστικά λουκέτο.

Η ανακοίνωση των ιδιοκτητών του εστιατορίου Αλέξνδρου Καρδάση και Χλιόβας Μπιτζάνη στο fb αναφέρει: «Μερικές φορές μία τόσο μεγάλη αλλαγή όπως αυτή που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού στην καθημερινότητα μας -με όλο τον ελεύθερο χρόνο και το σοκ που περιλαμβάνει- μπορεί να γίνει αφορμή και για μία μεγάλη προσωπική απόφαση. Πριν από 13 χρόνια τέτοια εποχή βρήκαμε αυτόν τον χώρο στον Κεραμεικό με τον πανέμορφο κήπο και αποφασίσαμε να ανοίξουμε το νέο Αθήρι. Γνωρίσαμε μεγάλη επιβράβευση και ικανοποίηση, περάσαμε επίσης μεγάλες δυσκολίες, παλέψαμε με πολύ προσωπική προσπάθεια και δουλειά, εξελιχθήκαμε και καταφέραμε να κρατήσουμε σταθερές τις βασικές μας αξίες – μαγειρικές και επιχειρηματικές. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ωριμάσουν νέες σκέψεις και επιθυμίες, να χτίσουμε νέες συνεργασίες, να επαναπροσδιορίσουμε τη σχέση μας με το φαγητό, τις πρώτες ύλες και τη μαγειρική, να ξεκινήσουμε μια νέα διαδρομή και να υλοποιήσουμε τα μελλοντικά μας σχέδια, που άλλωστε κι αυτά επαναπροσδιορίζονται με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται. Το Αθήρι στον Κεραμεικό κλείνει τον κύκλο του και δεν θα ξανανοίξει στις 25 Μαΐου. Σας ευχαριστούμε όλους για την χαρά και την επιβεβαίωση που μας δώσατε. Αλέξανδρος Καρδάσης, Ελένη Χλιόβα Μπιτζάνη».

Δείτε επίσης

Τέλος εποχής για το Gaspar

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr