Ο Άκης Πετρετζίκης και η ομάδα του, χθες 1η Απριλίου, δημοσίευσαν ότι ψάχνουν δοκιμαστή φαγητών και προκάλεσαν πανικό στα social media.

Η σχετική ανάρτηση στο Instagram μετρά ήδη κοντά στα 4.000 σχόλια, ενώ τα στόρι πέφτουν βροχή, με ανθρώπους να δηλώνουν ότι αυτή είναι «η ευκαιρία της ζωής τους», «η δουλειά των ονείρων τους» κλπ.

Η αγγελία λέει πως αναζητούν κάποιον που να του αρέσει το γκουρμέ, να του αρέσει και το βρόμικο, ενώ οι αρμοδιότητες είναι απλές, αλλά θέλουν γερό στομάχι, αφού ο δοκιμαστής θα πρέπει να δοκιμάζει 50 πιάτα την ημέρα!

Ο δοκιμαστής θα έχει και δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο. Θα του χρειαστεί, λέμε εμείς, αν πρέπει να καταναλώνει τέτοιες ποσότητες.

Επίσης, απαραίτητη προϋπόθεση, ο δοκιμαστής να είναι αριστερόχειρας, γιατί ο Άκης είναι δεξιόχειρας. Μην τσουγκρίζουν και οι αγκώνες τους. Λογικό!..

Τελευταία στοιχεία απαραίτητα για να κερδίσει κανείς αυτή τη θέση, είναι ότι την κάθε μπουκιά θα πρέπει να τη μασάει 30 φορές, ώστε να ενεργοποιούνται όλοι οι αισθητήρες γεύσης. (50 πιάτα, κάθε μπουκιά 30 φορές, αυτό θα πάρει κάποια ώρα…)

Επίσης, να μπορεί ο δοκιμαστής να κρίνει αν μια συνταγή είναι αρκετά σέξι και κάθε φορά που θα δοκιμάζει να αναφωνεί «Παναγία μου!».

Όλα αυτά δεν βάζουν κανέναν σε σκέψεις για την εγκυρότητα της αγγελίας, για αυτό άλλωστε και τα βιογραφικά πέφτουν βροχή.

Για να δούμε ποιος θα κερδίσει αυτή τη μάχη στην αρένα της αγοράς εργασίας.

Δείτε επίσης:

Σταύρος Βαρθαλίτης: «O Άκης Πετρετζίκης είναι ο καλύτερος MasterChef που έχει βγει»

Ασημάκης Χανιώτης: Ο βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ, που διαπρέπει στο Λονδίνο

Μανώλης Παπουτσάκης: «Η ελληνική κουζίνα θα ξανανθίσει»

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr