Ο βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι αναλαμβάνει επικεφαλής του εστιατορίου Fresco, στο νέο ξενοδοχείο του Sani Resort, το Sani Dunes, που αναμένεται να λειτουργήσει τέλη Ιουνίου 2017.

Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα ντόπια κρέατα, θαλασσινά και φρέσκα προϊόντα από τους κοντινούς μπαξέδες, το Fresco είναι μια γαστρονομική επιλογή που πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει μια ξεχωριστή εμπειρία γεύσης. Το σκηνικό συμπληρώνεται από το Fresco Winebar, με εξαιρετικές ετικέτες αλλά και cocktail.

Τα μπαρ και τα εστιατόρια του Sani Dunes απευθύνονται κυρίως σε ενήλικες- επιτρέπεται η είσοδος σε παιδιά από 12 ετών και άνω- και είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση για ένα υπέροχο γεύμα συνοδεία απαλής μουσικής ή ένα χαλαρωτικό cocktail πριν από το δείπνο, δίπλα στο Pool bar. Το μενού τους περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία νόστιμων και υγιεινών πιάτων για εκείνους που έχουν προτίμηση στα βιολογικά προϊόντα και επιλέγουν διατροφή χαμηλή σε λιπαρά, καθώς και μια ενημερωμένη λίστα κρασιών, προσεκτικά επιλεγμένη από έμπειρους οινοχόους.

SANI-DUNES

Η νέα ξενοδοχειακή μονάδα 5 αστέρων που κατασκευάζεται θα έχει δυναμικότητα 136 δωματίων και τρία εστιατόρια, εσωτερική και εξωτερική πισίνα και spa. Η ταχύτητα υλοποίησης και λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας, σε διάστημα μόλις 8,5 μηνών, θα αποτελεί πρωτοφανές γεγονός για τα ελληνικά δεδομένα. Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον!

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr