Ένας από τους σεφ που η δημιουργική τους κουζίνα έχει αφήσει το στίγμα της στο ελληνικό γαστρονομικό προσκήνιο, επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα για να ετοιμάσει το δικό του εστιατόριο.

Το εστιατόριο του βραβευμένου σεφ θα έχει fine dining προφίλ, ανοιχτή κουζίνα και μια μεγάλη μπάρα μπροστά όπου οι θαμώνες θα μπορούν να απολαύσουν το δείπνο τους παρακολουθώντας παράλληλα την κουζίνα εν ώρα δράσης. Το εστιατόριο θα βρίσκεται στα Πετράλωνα και αναμένεται να ανοίξει τον Ιανουάριο. Περισσότερα θα σάς πούμε προσεχώς.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr