Νέα έδρα για τον σεφ Θάνο Στασινό, που μάς σύστησε τις Nikkei γεύσεις του στο ομώνυμο εστιατόριο στο Κολωνάκι και το πειραιώτικο CHE, του οποίου τη γευστική επιμέλεια διατηρεί.

Τις Nikkei προτάσεις του θα δοκιμάζουμε σύντομα στο bar restaurant Huracan στη Γλυφάδα, που στεγάζεται στο χώρο που βρισκόταν το παλιό MoMix. Σεβίτσε, τιραντίτο, κάουζας και πολλά άλλα πολλά θα «παρελάσουν» στο μενού του» ενώ ο ταλαντούχος pastry chef Μπάμπης Ζιντίλης έχει αναλάβει το γλυκό κομμάτι. Ο Στασινός αγαπά την ιαπωνο-περουβιανή κουζίνα και έχουμε δοκιμάσει αρκετές φορές τη δυνατή γαστρονομική γραφή του οπότε προσεχώς θα επανέλθουμε και με γευστικές εντυπώσεις.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr