Ο βραβευμένος Μιλτιάδης Αρμένης που ξεχώρισε για τη δημιουργικό προφίλ της κουζίνας του αναλαμβάνει την κουζίνα του «Όμικρον».

Ο Ελληνοϊσπανός σεφ έπειτα από μια επταετία που εργαζόταν σε βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια στη Γαλλία, την Ισπανία και την Ελβετία και θητεία δίπλα σε κορυφαίους σεφ όπως ο Alain Ducasse και ο Jérôme Serres, αναλαμβάνει για πρώτη φορά εστιατόριο στην Αθήνα.

DSC_1817_DxO (2)

Με εξαίρεση τους Παξούς και την Κέρκυρα όπου δραστηριοποιούνταν τους καλοκαιρινούς μήνες, η πρωτεύουσα για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να γευτεί την ελληνική δημιουργική κουζίνα του σεφ την οποία ο σεφ εμποτίζει με ισπανικές πινελιές λόγω καταγωγής. To νέο μενού του «Όμικρον», που ανήκει στον Όμιλο Καστελόριζο, αναμένεται σε λίγες ημέρες.

info
Δρόσου 1 & Αίγλης, Κηφισιά, τηλ. 210 6202475.
info@kastelorizo.com.gr, τηλ. 2108983840, 6936900232)

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr