Ο νέος διαγωνισμός της Heineken, έχει ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις, ενώ τα μεγάλα δώρα περιλαμβάνουν την κορυφαία κονσόλα PlayStation4 μαζί με το παιχνίδι FIFA 20, Heineken Match Night Kits, αλλά και exclusive πακέτα φιλοξενίας για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Για τη διαδικασία συμμετοχής
Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή: Αρχικά, βρίσκετε τους κωδικούς στα καπάκια των φιαλών αλλά και στα δαχτυλίδια των κουτιών των συλλεκτικών συσκευασιών Heineken. Έπειτα, βάζετε τον κωδικό στην ειδικά διαμορφωμένη ιστοσελίδα εξαργυρώνοντας τους πόντους και μπάινοντας έτσι στις ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες κληρώσεις για να διεκδικήσετε μεγάλα δώρα.

Οι κληρώσεις είναι καθημερινές και περιλαμβάνουν από ένα PlayStation4 μαζί με το FIFA 20, για να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες ομάδες και ποδοσφαιρικά τουρνουά σε ολόκληρη την υφήλιο και να δημιουργήσετε την ομάδα των ονείρων σας με το FIFA Ultimate Team.

Τέλος, σε εβδομαδιαία βάση, κληρώνονται 50 Heineken Match Night Kits, ενώ κάθε μήνα διεκδικείτε να κερδίσετε ένα από τα έξι πακέτα φιλοξενίας για τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League, με αποκλειστικές παροχές καθ’ όλη τη διάρκεια της διαμονής σας στο Champions Village της Heineken! Διάρκεια διαγωνισμού: Μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό θα βρείτε στη σελίδα: https://www.heineken.com/gr/uclcontest

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr