Τι το ιδιαίτερο κρύβει η ηλεκτρονική μορφή του νέου καταλόγου της ΙΚΕΑ; Μια έξυπνη εφαρμογή για tablet ή smartphone, που είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στο εστιατόριο “Ψωμί & Αλάτι”, η ΙΚΕΑ του Ομίλου Fourlis παρουσίασε τον νέο κατάλογό της για το 2015. Η Μαρία Μπεκατώρου και η Κατερίνα Ζαρίφη σχολίασαν με κέφι τις τάσεις στις οποίες επικεντρώνονται τα νέα προϊόντα, δηλαδή την ευημερία, την αστικοποίηση και τη δημιουργικότητα, με στόχο πάντα μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι.

0218

Μεγάλη έκπληξη της βραδιάς αποτέλεσε η παρουσίαση της εφαρμογής “Επιπλέον Περιεχόμενο”, που προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία στους χρήστες. Η εφαρμογή μεταξύ άλλων περιέχει ταινίες με χρήσιμες συμβουλές για το πώς να φτιάξεις μόνος σου μια κατασκευή, πανοραμικές τρισδιάστατες λήψεις, αλλά και προσομείωση για το πώς θα έδειχναν στο χώρο σας διάφορα έπιπλα!

Η χρήση του είναι απλή. Αρχικά, κατεβάζετε την εφαρμογή του καταλόγου ΙΚΕΑ στο κινητό ή το tablet σας, μέσω App Store ή Google Play. Στη συνέχεια, βρίσκετε τις σελίδες του καταλόγου που φέρουν το σύμβολο “+” στην επάνω γωνία. Για να δείτε τι κρύβεται, επιλέγετε το κουμπί σκαναρίσματος και κρατάτε τη συσκευή σας σε απόσταση 20 – 30εκ. από τη σελίδα του καταλόγου. Για τον ψηφιακό κατάλογο, απλά κάνετε κλικ στο σύμβολο “+”.

Η βραδιά έκλεισε με τον πιο γευστικό τρόπο με εκλεκτά πιάτα που ετοίμασε ο chef Γιάννης Λουκάκος.

0036

info
Περισσότερα: www.ikea.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr