Το γνωστό ηλεκτρονικό delivery με το φανατικό κοινό σε όλη την Αθήνα ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Πέσκια, ο οποίος αναλαμβάνει στο εξής την επιμέλεια του καθημερινού μενού του, αλλά και τη δημιουργία νέων και ξεχωριστών συνταγών.

“Συνεργαζόμαστε με τον Χριστόφορο Πέσκια επειδή και αυτός και εμείς στο Forky πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να μπορούμε να τρώμε καθημερινά υγιεινό, απολαυστικό φαγητό με φρέσκα υλικά και θέλουμε να το κάνουμε πραγματικά εύκολο και γρήγορο”, αναφέρουν οι υπεύθυνοι του site δίνοντας το στίγμα τους στο χώρο. Οι νέες συνταγές του σεφ βασίζονται πάντα στη μεσογειακή κουζίνα, έχουν, όμως, όπως είναι φυσικό, ένα δημιουργικό touch, λαμβάνοντας υπόψη τα διατροφικά στοιχεία των υλικών, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένο. Σημειώστε ότι τα γλυκά του forky επιμελείται ο γνωστός ζαχαροπλάστης Στέλιος Παρλιάρος.

Οι μη μυημένοι το μόνο που έχουν να κάνουν για να δοκιμάσουν τα νέα πιάτα του forky είναι να μπουν στο site, να επιλέξουν το φαγητό που τους αρέσει από το μενού, που θα δουν στην πρώτη σελίδα, να το παραγγείλουν online με τρία κλικ και σε λίγα μόνο λεπτά το πιάτο θα είναι κοντά τους (www.forky.gr).

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr