Οι νέες προτάσεις της κουζίνας του εστιατορίου της Costa Navarino έχουν την πινελιά του βραβευμένου σεφ που εστιάζει σε δημιουργικά πιάτα με θαλασσινή αύρα, μόλις μια ανάσα από το κύμα.

barbouni

barbouni1

barbouni3

Η εν λόγω σύμπραξη έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι η νέα κάρτα του εστιατορίου συνδυάζει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές με γεύσεις και υλικά από όλο τον κόσμο. Κεντρικός άξονας του μενού είναι το φρέσκο ψάρι ενώ οι πρώτες ύλες προέρχονται από τα μποστάνια και τους βοτανόκηπους της Costa Navarino. Κοντράροντας επιδέξια τα συστατικά των πιάτων του, οι προτάσεις του σεφ περιλαμβάνουν πιάτα όπως οι σαρδέλες τεμπούρα με βινεγκρέτ σύκου και γλυκολέμονο, η μεσσηνιακή σφέλα συνδυασμένη με μαρμελάδα τομάτας και λεμονιού κ.ά. «Η προσδοκία μας είναι οι παραδοσιακές τοπικές συνταγές να αναδειχθούν σε ένα ξεχωριστό γαστριμαργικό ταξίδι για τους επισκέπτες μας», δήλωσε ο σεφ με αφορμή τη νέα αυτή συνεργασία.

info
www.costanavarino.com

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr