Τα πασχαλινά bazaar έχουν ήδη στήσει τους πάγκους τους, με λαμπάδες, πασχαλινές δημιουργίες και πολλές λιχουδιές που γίνονται εξαιρετικά δώρα για αυτές τις μέρες. Παράλληλα, μας δίνουν και την ευκαιρία να ενισχύσουμε το έργο οργανώσεων και ιδρυμάτων που βοηθούν όσους έχουν ανάγκη.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Το Χαμόγελο του Παιδιού μας προσκαλεί μέχρι και την Τρίτη 23 Απριλίου στο bazaar στο ATHENS METRO MALL – Άγιος Δημήτριος σε ώρες καταστημάτων, ενώ μέχρι την Μ. Παρασκευή 26 Απριλίου θα βρίσκεται και στο The Mall Athens (1ο επίπεδο), στο Μαρούσι, επίσης σε ώρες καταστημάτων. Στα πασχαλινά bazaars οι επισκέπτες βρίσκουν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, καθώς και δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών που μεγαλώνουν στα Σπίτια του.

Οι λαμπάδες της Φλόγας
Στους ξενώνες της Φλόγας (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – παιδικός καρκίνος) διατίθενται πασχαλινές λαμπάδες για όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν το έργο του συλλόγου. Όσοι αποφασίσουν να αγοράσουν μια χειροποίητη λαμπάδα της Φλόγας θα μπορούν να επισκέπτονται μέχρι την Μ. Παρασκευή τους ξενώνες στην οδό Αιγίου 6-8, στο Γουδή από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00.

ΚΕΘΕΑ
Οι σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ στην Αθήνα προσκαλούν τους κατοίκους της πρωτεύουσας να στηρίξουν στα πασχαλινά παζάρια που διοργανώνουν, με στόχο την ενίσχυση του Κέντρου. Το ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ οργανώνει bazaar μέχρι την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου, από τις 10:30 έως 20:00, στην οδό Διστόμου 75, στον Πειραιά.

Το μπαζάρ της Εστίας
Χειροποίητες λαμπάδες, όμορφες πασχαλινές συνθέσεις, ξύλινα και πάνινα διακοσμητικά, σπιτικά κουλουράκια, τσουρέκια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ καθώς και χειροποίητα ζυμαρικά ετοιμάστηκαν για όλους όσοι θα επισκεφθούν το Κέντρο Φροντίδας Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «ΕΣΤΙΑ», Νικολακοπούλου 13, Νέο Ψυχικό μέχρι την Μ. Τρίτη και έως τις 20:00, για να γεμίσουν το πασχαλινό καλάθι τους με δημιουργίες αγάπης και χαράς.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr